Welkom op de website van Stichting ABRI

Sinds 1988 organiseert de stichting ABRI (Almeerse Belangengroep voor Recreatie en Integratie verstandelijk gehandicapten) activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders/verzorgers, verwanten en belangenbehartigers.
Stichting ABRI is als het ware een spin in het web. ABRI is wendbaar, kan en wil snel reageren op vragen die leven bij de doelgroep en hun belangenbehartigers. ABRI doet graag mee bij nieuwe initiatieven, wil kennis delen en meedoen met activiteiten die de participatie van de doelgroep bevorderen. ABRI denkt graag mee bij nieuwe ‘beleids’-ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. Daarnaast leveren wij een bijdrage aan eenmalige evenementen, en vernieuwende en uitdagende projecten. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel.

Nieuws

Nieuws plaatsen wij op onze Facebook-pagina. Hieronder staan de meest recente berichten. Wil je meer zien en/of reageren op een bericht.

Kalender

Aankomende Activiteiten

Praat met mij

Hoe ervaren mensen met een beperking hulp en ondersteuning? Om dit te achterhalen moet je met hen in gesprek gaan. Maar hoe doe je dit? Hiervoor is de gereedschapskist 'Praat met mij' ontwikkeld.

Time Out Disco

De discofeesten bij café Men At Work zijn een groot succes. Dj’s Final-E en T-Bone zijn onze vaste plaatjes-draaiers. De organisatie is in handen van Stichting ABRI.

Elke 2e vrijdag van de maand, van 19:30 – 22:30 uur in Café Men At Work, Grote Markt 141-145, Almere Stad


Vrienden van ABRI

De stichting Vrienden van ABRI stelt zich ten doel om mensen met een verstandelijke handicap uit Almere financieel te ondersteunen. Het gaat niet om hele grote bedragen. U moet denken aan het bekostigen van een korte cursus of een sportieve activiteit.

Bent u iemand die graag een donatie wilt doen vraag het aanmeldingsformulier aan:

 

© Copyright All Rights Reserved - Stichting ABRI